Trosor i mängder

Trosor finns i mängder och fyller både en väldigt praktiskt funktion och de är väldigt snygga att titta på också. I alla fall de lite hetare modellerna som finns ute på marknaden. De här trosorna som har designats mest för att vara snygga och sexiga finns i många affärer och de kostar inte speciellt mycket och när man väl har hittat ett favoritmärke och favoritbutik så går det alltid att komma tillbaka till den och hitta snygga trosor till bra priser. Här nedan följer ett par populära trosmodeller som går att använda när lamporna släcks och gardinerna dras för.

Stringtrosor

Ett par stringtrosor bakifrån

Stringtrosor i g-string

Trosor i stringmodell är en väldigt populär och snygg modell som osar sexighet lång väg. Från första början tillverkades stringtrosorna först och främst för att inga fula troskanter ska synas genom tighta och tunna byxor, kjolar och klänningar. För vanliga trosor lämnar ofta fula kanter mitt på skinkorna som syns genom överliggande plagg. Stringtrosorna har den egenskapen att de helt saknar bakdel och kan därmed inte lämna några fula kanter på skinkorna. Stringtrosorna hålls istället ihop genom att ett tunnt band löper mellan skinkorna på bäraren och på det sättet hålls stringtrosornas framdel och bakdel ihop. Det finns många röster som menar på att stringtrosor är allt för snygg aoch utmanande och inte bör användas. Lustigt synsätt på en trosa kan man tycka. Hursomhelst så är stringtrosorna bland de mest populära trosor som används av tjejer och kvinnor.

Hotpants

Sexiga hotpants

Heta hotpants i svart

Hotpants är en väldigt snygg och sexig trosa som inte har fått så mycket rampljus av de flesta. Väldigt många tänker direkt på stringtrosorna när det börjar pratar om sexiga trosor. Men hotpantsen har faktiskt vunnit stor mark på senare tid och börjat användas av allt fler och fler som ett komplement till stringtrosorna när de lite sexigare trosorna ska åka på. Ett par hotpants ser i mångt och mycket ut som ett par brieftrosor men brukar ha fått lite sexigare skärningar så att rätt partier av rumpan syns och att rumpan verkligen lyfts fram och visas upp på ett fördelaktigt sätt. Hotpants är riktigt snygga och i flera omröstningar har de vunnit mot stringtrosor och andra trosmodeller i frågan ”vilken trosa är snyggast och sexigast”. Se på bilden hur ett par snygga hotpants kan se ut.