Stringtrosor

Stringtrosan är en trosa som är väldigt kontroversiell, i alla fall inom vissa kretsar. Inom dessa kretsar anses den endast anses vara gjord för att utrsåla sex och sexighet – vilka är saker som helt borde föbjudas enligt dessa tyckande kretsar. Men det är ju faktiskt inte de här som stringtrosor är till för att uppnå i första hand, även om den har blivit väldigt förknippad med just dessa saker, på gott – enligt

Snygga stringtrosor

Stringtrosor i g-string-modell

vissa, och på ont enligt andra. Stringtrosorna blev populära och skapades i första hand på grund av att det allt mer tighta modet som blev populärt senare delen av 1900-talet. Ett mode där byxor satt tight pressade mot ben och bak. Med byxor tight pressade mot baken och med med traditionella trosmodeller så syntes trosorna väldigt väl igenom de tighta byxorna, som dessutom ofta hade väldigt tunna tyger. För att råda bot på det här, med synliga troskanter, så behövde man tillverka en trosa som inte hade de fula troskanterna som kunde synas igenom byxorna. Stringtrosan blev svaret på det här. En trosa som saknade bakdel men ändå täckte de viktigaste delarna. En trosa behöver inte dölja skinkorna för att fylla sin funktion som trosa. Problemet med synliga troskanter var löst och stringtrosor blev omåttligt populära, till stor del på grund av det tighta modet som rådde – och råder än idag. De stora trosorna tid är förbi och det ser inte ut som att de kommer att bli populära igen. I alla fall inte till något praktiskt syfte, som stringtrosor faktiskt har.

Stringtrosor i olika modeller

Det finns en mängd olika varianter och modeller av stringtrosor, med olika benämning och ändamål. Många av stringtrosemodellerna är väldigt lika och i grunden är alla stringtrosor de samma. Namnet string kommer från engelskans sträng. Namnet har trosorna fått för att det är just en sträng som håller dem ihop. Det som håller ihop fram och baksida, som egentligen inte finns, är en sträng som löper mellan bärarens skinkor och genom grenen. framsidan på stringtrosor ser ut som på vilken trosa som helst, men baksidan har inget tyg över skinkorna som andra trosmodeller har. Stringtrosor finns i en mängd olika utföranden och i en mängd olika material. Det vanligaste materialet en stringtrosa är tillverkade i är bomull. Men de tillverkas också i en mängd olika funktionsmaterial för att vara perfekta som träningstrosor. Stringtrosan är populär att använda vid träning då träningstights ofta används och trosor av en annan modell hade synts igenom tightsens tunna tyg. Den vanligaste modellen av stringtrosor är g-stringen. Det finns även andra modeller som c-string, v-string och t-string. De olika modellerna är ganska lika varandra förutom c-stringen. Stringtrosor av c-stringmodell saknar helt band som löper runt midjan. C-stringtrosor fästs enbart genom att pressas fast mellan blygdben och skinkor. Denna trosa är det senaste inom stringtrosutveckling och kom fram under tidigt 2000-tal. Trosan är en vidare spinoff på att man inte ska se några troskanter, c-stringen löper inte runt midjan så om en tight klänning bärs så är c-stringen ett perfekt val av trosa. T-stringen är en stringtrosa som saknar bakstycke helt, inte ens en liten tygbit. På t-stringen fästs ”strängen” direkt i bandet som löper runt midjan – medans g-stringen har en liten triangelformad tygbit som strängen sitter fast i. V-stringen har samma uppbyggnad som g-stringen, men de saknar tyget i den lilla tygbitet – istället finns bara kanterna på tygbiten där så att triangeln formas av enbart mindre band. Ett litet hål bildas alltså precis i svanken. Alla dessa modeller finns även som så kallade tangatrosor, tangatrosor är trosor som knyts ihop vid midjans sidor. tangatrosor är vanligast till bikinitrosor, men de finns även vanliga trosor som knyts ihop.

Stringtrosor kostar egentligen ingenting om man ser till antalet användningar och till vad de kostar. Man kan köpa storpack med stringtrosor och få dem för under 10 kronor paret. Eller så kan man köpa lite mer exklusiva och snygga stringtrosor som sticker ut om man lägger ner lite mer pengar på sina trosor. Det kan starkt rekommenderas att betala lite mer än minsta möjliga och få ett par lite mer exklusiva trosor som ser mycket bättre ut än 10-kronorsvarianten. Räkna på hur många ören de kostar vid varje användning så blir det lättare att försvara ett köp av den lite snyggare och dyrare modellen.

Ta en titt på nätets alla klädbutiker efter snygga stringtrosor och hitta en modell som du tycker om. Köper du på nätet så kommer du att komma billigt undan och fraktkostnaden ingår ofta. Stringtrosor innehåller inte mycket tyg och att skicka dem på post kostar då inte klädbutiken någon större summa.